Andos Com SRL

Este o societate cu capital integral privat ce a fost înfiinţata in anul 1994 si are ca principal obiect de activitate comerţul cu materiale de construcţii.
- Plecând de la o cifra de afaceri de 49.500 lei firma si-a extins activitatea si in domeniul alimentaţiei publice, a comercializării produselor de balastiera si construcţiilor civile, investind profitul in construirea de clădiri, achiziţionarea de maşini, de echipament de lucru, de tehnica de calcul, etc.
- Societatea si-a câştigat clienţii prin seriozitate, competenta, dinamism, promptitudine si o buna conlucrare intre toţi angajaţii firmei. Pentru a largi piaţa de desfacere firma SC Andos Com SRL si-a deschis un punct de lucru in Iaşi si a achiziţionat maşini de mare capacitate pentru a putea sa asigure servicii de transport de calitate clienţilor săi. Toate acestea au dus la creşterea continua a cifrei de afaceri, ajungând la sfârşitul anului 2008 la un nivel al veniturilor de circa 25,6 mil lei.
- În decursul celor 17 ani de activitate, firma şi-a completat obiectul de activitate cu execuţia de lucrări de drumuri, poduri, construcţii civile, transport materiale grele, închirieri de utilaje specializate pentru construcţii.

Societatea a achiziţionat în anul 2006 în Piatra Neamţ o suprafaţă de 3.707mp teren construcţii unde s-au demarat acţiunile de construire a 3 blocuri de locuinta. La sfîrşitul anului 2006 a fost emisă de Primăria Piatra Neamţ autorizaţia de construire nr. 793/13.11.2006 pentru execuţia a trei blocuri de locuinţe S+P+M+4E(6E).
- Societatea a realizat 11.038 mp suprafaţă construită formată din 68 apartamente cu două şi trei camere, 5.746 mp spaţii comerciale, 29 locuri de parcare subterane, accese carosabile, alei, locuri de parcare exterioare, racorduri şi extinderi reţele de utilităţi (apă, canal, energie electrică şi gaze naturale).
- Din cele 68 apartamente, toate au fost vândute
- Din cei 5746 mp spaţii comerciale au fost vânduţi circa 1000mp.
- În parteneriat cu SC AGIM SRL Iaşi, societatea a construit in anul 2007 un bloc de 17 apartamente în municipiul Iaşi, str. Tatarasi nr. 50.
- In decembrie 2007 societatea a achizitionat un teren in suprafata de 18.000 mp, situat in Piatra Neamt. Aici se construiește un ansamblu de locuinte.Vor fi doisprezece blocuri D+P+3E+M a câte 25 apartamente fiecare şi un complex comercial S+P+Me+4E+M.
- In aprilie 2008 societatea a achizitionat 76% din partile sociale ale societatii HOUSE INVESTMENT SRL IAŞI, patrimoniul societatii fiind format din teren in suprafata de 1.947 mp, situat in str. Taietoarei nr. 16. Pe această suprafaţă de teren societatea are autorizaţia de construire nr. 2037/06.12.2007 eliberată de către primăria Municipiului Iaşi, pentru a putea derula investitia « IMOBIL D+P+7 E+M, LOCUINTE CU SPATII COMERCIALE LA PARTER » constand in executarea unui imobil de locuinţe format din două tronsoane D+P+7E+M a câte 48 apartamente cu 1, 2 şi 3 camere, cu parcare la subsol şi spaţii comerciale la parter.


Comert cu materiale de constructii:

Ciment
Agregate de balastiera
Betoane si mortare
Sape
Adezivi
Varuri lavabile
Vopsele
Materiale pt instalatii electrice, termice, sanitare si gaze naturale
Plăci gips carton
Polistiren expandat
Polistiren extrudat
Obiecte sanitare
Plăci OSB
Cuie diferite marimi
Vată minerală
Vată bazaltica
Sisteme de scurgere ape pluviale
Acoperisuri tabla tip tiglă
Baghete Pvc si metalice, treceri pardoseală, glafuri interior si exterior

 

Grupul Andos

Andos Com

Materiale de construcții, produse de balastieră construcții civile și amenajări de drumuri și poduri.

Castelul Rosu

Popas turistic situat pe una din cele mai circulate rute E 85. Popas, restaurant, cramă.

Andbas

Agregate de balastieră. Materiale de construcții sorturi și nisipuri, stație de betoane.

Tudor Residence

Un complex rezidențial modern și atrăgător în zona centrală a Iașiului - finalizat în 2012.

 

  • despre noi

    Grupul de firme Andos Com: construcții, materiale de construcții, imobiliare, timp liber, sănătate.