Finanțare apartamente CARTIER TEI

Modalitati de finantare pentru achizitia apartamentelor cu 1 camera, 2 camere sau 3 camere.
Promitentul cumparator poate alege modalitatea de achizitie a aprtamentului, optima nevoilor personale.

In cazul in care achizitionarea apartamentului se face prin “programul guvernamental I Casa” sau se aplica pentru obtinerea unui credit de nevoi personale/imobiliar, promitentul umparator  trebuie sa achite un avans, din fonduri proprii, ( de regula, 30% din valoarea apartamentului, sau 5 % in cazul achizitionarii prin programul ”I Casa “), revenindu-i obligativitatea de  a se ocupa de toate demersurile pt. obtinere creditului solicitat la banca aleasa pentru colaborare. In momentul obtinerii creditului, se va achita dezvoltatoruli diferenta de bani pentru apartamentul chizitionat, concomitent cu semnarea si perfectarea Contractului de Vanzare - Cumparare, la biroul notarial.
Daca promitentul cumparator dispune de intreaga suma la achizitionarea unui aprtament, achitand integral valoarea acestuia, atunci va beneficia de un pret special “(se va acorda un discount), calculat la mp./suprafata utila.
Valoarea apartamentului va fi achitata, de catre promitentul cumparator,   in echivalent RON , la cursul BNR din data efectuarii platii, la casieria societăţii , pe bază de chitanţă, sau în conturile curente ale societatilor ANDOS COM SRL si HOUSE INVESTMENT SRL.
Dacă promitentul cumpărător nu poate achita diferenţa de preţ în termenul convenit de comun acord cu promitentul vânzător, atunci promitentul cumpărător va plăti penalităţi de 0,05% pe zi de întârziere calculate la suma rămasă de achitat şi la nr. de zile de întârziere.
  În situaţiile în care promitentul vânzător nu respectă termenul de finalizare a lucrărilor prevăzut în antecontract, promitentul vânzător se obligă să plătească promitentului cumpărător penalităţi de 0,05% zi, calculate la suma achitată în avans şi la numărul de zile de întârziere. Nu se consideră nerespectarea termenului de finalizare situaţiile în care promitentul cumpărător nu se prezintă atunci când este înştiinţat în vederea alegerii finisajelor interioare.

Vezi mai jos schițele pentru apartamente >>

Apartament cu o camera   Apartament cu o camera   Apartament cu o camera
>> în execuție <<   >> complet vândut <<   >> complet vândut <<
 
   
>> complet vândut <<   >> vezi aici <<   >> vezi aici <<
   
>> vezi aici <<   >> vezi aici <<   >> vezi aici <<
     
>> vezi aici <<   >> vezi aici <<    

 

Descoperă apartamentele din Cartierul Tei și vino să vezi stadiul lucrărilor. Vezi beneficiile unuei locuințe noi și avantajele amenajării după propriul design a locuinței personale.

Te așteptăm să descoperi gama noastră de apartamente la cele mai avantajoase prețuri din Piatra Neamț.

 

  • despre noi

    Grupul de firme Andos Com: construcții, materiale de construcții, imobiliare, timp liber, sănătate.